Főmenü

Kezdőoldal
Iskolánk
 • Közzétételi lista
 • Beíratás - Iskolahívogató
  Iskolai étkezés
  Büszkeségeink
  Szép emlékeink, programjaink
  ÖKOISKOLA
  Tehetséggondozás
  Szülőknek ajánljuk
  Galéria
  Archívum
  Biztonságos Iskola
  Határtalanul!
  pályázatok

  A 10 legfontosabb dolog...

  A 10 legfontosabb dolog, amire rájöttem, amióta elveszítettem a fiam 

   

  1. Pusziból és szeretetből sosem lehet túl sok.
  2. Mindig van időd. Fejezd be, amit épp csinálsz, és játssz vele, akár csak egy percig. Semmi sem lehet olyan fontos, hogy ne tudjon várni.
  3. Készíts annyi fotót és videót, amennyit csak lehetséges. Egy nap lehet, hogy már csak ezek maradnak meg neked.
  4. Ne pénzt költs, időt tölts! Azt hiszed, számít, mennyit költesz? Egyáltalán nem. Csak az fontos, amit csinálsz. Ugráljatok tócsákba, menjetek sétálni. Ússzatok a tengerben, sátorozzatok, érezzétek jól magatokat. Csak erre van szükségük. Arra már nem emlékszem, mi mindent vásároltunk Hughie-nak, csak azt tudom visszaidézni, mi mindent csináltunk együtt.
  5. Énekeljetek. A legboldogabb emlékeimben Hughie a nyakamban ül vagy a kocsiban mellettem, és énekeljük a kedvenc dalainkat.
  6. Értékeld a legegyszerűbb dolgokat is. Az éjszakákat, az altatást, a meseolvasást. A lusta vasárnapokat. Nekem ezek hiányoznak a legjobban. Ne hagyd, hogy ezek észrevétlenül elsuhanjanak melletted!
  7. Mindig adj búcsúpuszit azoknak, akiket szeretsz, és ha elfelejtetted, menj vissza. Sosem tudhatod, nem ez-e az utolsó lehetőség.
  8. Dobd fel az unalmas dolgokat: a bevásárlást, a kocsikázást. Hülyéskedj, mondj vicceket, röhögj, mosolyogj és érezd jól magad. Az élet túl rövid ahhoz, hogy viccelődés nélkül éljük le.
  9. Vezess naplót.  Jegyezz fel mindent, amit a kicsik csinálnak, amik derűssé teszik a napjaidat. A vicces mondataikat, a cukiságaikat. Mi ezt már csak azután kezdtük el, hogy elveszítettük Hughie-t. Most csináljuk Hettie-vel és fogjuk csinálni Hennie-vel is. Ezek az emlékek örökre megmaradnak, és amikor öreg leszel, újra átolvashatod őket, és élvezettel fel tudsz majd idézni minden pillanatot.
  10. Az igazi boldogság, ha van gyereked, akinek adhatsz jóéjt-puszit, akivel reggelizhetsz, akit iskolába kísérhetsz, akit elvihetsz az egyetemre, akinek ott lehetsz az esküvőjén. Ezt sose feledd.heart

  A képen a szerző, és kisfia látható

  Forrás és teljes cikk:
  https://www.csaladinet.hu/hirek/gyerekneveles/kisgyerekek/25009/szivszorito_lista_szulok_szamara_10_fontos_gondolat_egy_apatol_aki_elveszitette_gyermeket/?utm_source=CsnetFacebook&utm_medium=Facebook&utm_campaign=CSNETFB