Főmenü

Kezdőoldal
Iskolánk
 • Közzétételi lista
 • Beíratás - Iskolahívogató
  Iskolai étkezés
  Büszkeségeink
  Szép emlékeink, programjaink
  ÖKOISKOLA
  Tehetséggondozás
  Szülőknek ajánljuk
  Galéria
  Archívum
  Biztonságos Iskola
  Határtalanul!
  pályázatok

  "Királyi ünneplés"

    Színes sikerek a Feketében


           Nem mindennapi élményben volt részük a meghívottaknak 2013. szeptember 16-án 10 órakor a Nyugati Pályaudvaron. A Királyi Váróban először állófogadáson köszöntötték a díjazottakat és kísérőiket az országos rajz-, fotó- és kreatív családi pályázat meghirdetői: a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Vidékfejlesztési Minisztérium. A benevezett munkáknak kapcsolódniuk kellett a Mobilitási Hét idei szlogenjéhez: "Tiszta levegő - mozdulj érte!" A beérkezett művek száma meghaladta a 2000-et, amelyből a zsűri több mint 200 alkotást díjazott.

           A vendégek az ország minden részéről érkeztek. Az ünnepély jó hangulatáról a MÁV Szimfonikusok fúvósai gondoskodtak. A legszebb alkotásokból kiállítást rendeztek a szervezők. A díjakat többek között Dr. Hoffmann Rózsa, az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős államtitkára, valamint Szeneczey Balázs, városfejlesztésért felelős főpolgármester-helyettes adta át.

           Büszkék vagyunk arra, hogy a Budapest XXIII. Kerületi Fekete István Általános Iskola 8. osztályos diákja, BELLA BARNABÁS fődíjasként egy kerékpárt vihetett haza. Három beküldött fotója közül az Élő erdő című nyerte el legjobban a zsűri tetszését.

           Fejedelmi szendvicsek, sütemények és frissítők zárták az emlékezetes ceremóniát.

           SÁNTA ALEXANDRA, 2.a osztályos tanuló a Bakonyi dinoszauruszok című országos rajzpályázaton nyert különdíjat. Díjazott munkája viaszkaparással készült. Nyereménye egy 5 napos üdülés a Bakonybélen lévő Bakony Hotelben, ahol kísérőjével együtt pihenhet, és különféle érdekes programokban vehet részt.

            Reméljük, hogy e sikerek másokat is ösztönözni fognak arra, hogy megmutassák azt a kincset, értéket, ami bennük van!

   

  Halmai Judit 

  "Élő erdő"