Főmenü

Kezdőoldal
Iskolánk
 • Közzétételi lista
 • Beíratás - Iskolahívogató
  Iskolai étkezés
  Büszkeségeink
  Szép emlékeink, programjaink
  ÖKOISKOLA
  Tehetséggondozás
  Szülőknek ajánljuk
  Galéria
  Archívum
  Biztonságos Iskola
  Határtalanul!
  pályázatok

  Hitoktatás

   

   

   

   

   

   

  Kedves szülők! Magyarkuti Józsefné, Judit vagyok.

   

  Szeretnék bemutatkozni Önöknek. Én tanítom a katolikus hittant 1-4. osztályban a Török Flóris és a Fekete István Általános Iskolában. Tanítónőként végeztem tanulmányaim, de a legtöbb évet gyerekneveléssel töltöttem, hiszen 9 gyermekünk született. Férjemmel immár lelkes nagyszülők vagyunk, mert legnagyobb gyermekeinknek már új családjuk van.

  Gyermekeim mellett tanultam a teológiát, a hitoktatást is, mert fontosnak tartottam, hogy már kicsiként otthon is megkapják a lelki táplálékot. Lakhelyünkön Soroksár Újtelepen a plébániánkon igyekszem az egyházat szolgálni. Hiszem, hogy nem véletlen kerültünk ide, itt van ránk szükség. A helyi kisiskolásokkal és óvodásokkal foglalkozom.

  Nagyon nagy öröm számomra köztük lenni, nyitottak és érdeklődőek. Legfőbb feladatomnak tartom, hogy a bennünket feltétel nélkül elfogadó, és szerető Mennyei Atyát mutassam be nekik. Sok vidámsággal, dallal, játékkal készülök az óráimra. Szeretném, ha otthonra lelnének az egyházban, ezért tanórán kívül a plébániához kapcsolódó programokat is szervezek a gyerekeknek és családjuknak.

  A hitoktatásban való részvételnek nem feltétele a keresztség. Szeretettel várok minden gyermeket a katolikus hittanórákra.