Főmenü

Kezdőoldal
Iskolánk
  • Közzétételi lista
  • Beíratás - Iskolahívogató
    Iskolai étkezés
    Büszkeségeink
    Szép emlékeink, programjaink
    ÖKOISKOLA
    Tehetséggondozás
    Szülőknek ajánljuk
    Galéria
    Archívum
    Biztonságos Iskola
    Határtalanul!
    pályázatok

    "Királyi ünneplés"

      Színes sikerek a Feketében


             Nem mindennapi élményben volt részük a meghívottaknak 2013. szeptember 16-án 10 órakor a Nyugati Pályaudvaron. A Királyi Váróban először állófogadáson köszöntötték a díjazottakat és kísérőiket az országos rajz-, fotó- és kreatív családi pályázat meghirdetői: a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Vidékfejlesztési Minisztérium. A benevezett munkáknak kapcsolódniuk kellett a Mobilitási Hét idei szlogenjéhez: "Tiszta levegő - mozdulj érte!" A beérkezett művek száma meghaladta a 2000-et, amelyből a zsűri több mint 200 alkotást díjazott.

             A vendégek az ország minden részéről érkeztek. Az ünnepély jó hangulatáról a MÁV Szimfonikusok fúvósai gondoskodtak. A legszebb alkotásokból kiállítást rendeztek a szervezők. A díjakat többek között Dr. Hoffmann Rózsa, az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős államtitkára, valamint Szeneczey Balázs, városfejlesztésért felelős főpolgármester-helyettes adta át.

             Büszkék vagyunk arra, hogy a Budapest XXIII. Kerületi Fekete István Általános Iskola 8. osztályos diákja, BELLA BARNABÁS fődíjasként egy kerékpárt vihetett haza. Három beküldött fotója közül az Élő erdő című nyerte el legjobban a zsűri tetszését.

             Fejedelmi szendvicsek, sütemények és frissítők zárták az emlékezetes ceremóniát.

             SÁNTA ALEXANDRA, 2.a osztályos tanuló a Bakonyi dinoszauruszok című országos rajzpályázaton nyert különdíjat. Díjazott munkája viaszkaparással készült. Nyereménye egy 5 napos üdülés a Bakonybélen lévő Bakony Hotelben, ahol kísérőjével együtt pihenhet, és különféle érdekes programokban vehet részt.

              Reméljük, hogy e sikerek másokat is ösztönözni fognak arra, hogy megmutassák azt a kincset, értéket, ami bennük van!

     

    Halmai Judit 

    "Élő erdő"